Afleveringen

Wie waren deze week de gasten die plaatsnamen op de witte sofa?

Aflevering 129 - zaterdag 30/03/2024    

Danny De Roover

Onze eerste gast is niemand minder dan de bekende Danny De Roover. Naast zijn zangcarrière is Danny ook de eigenaar van de populaire feest- en danszaal De Parasol in Velzeke. Bijna elk weekend organiseert hij er een evenement met optredens van diverse bekende artiesten. Deze keer is Danny bij ons om zijn nieuwste single "Ik voel je hart" te introduceren. Mis deze aflevering niet en luister naar zijn nieuwe nummer. Veel kijkplezier!

Jolien Beerens

Onze tweede artieste is de sprankelende en vrolijke Jolien Beerens, een jongedame die menig hart sneller doet kloppen. Voor de tweede keer is ze te gast bij Cultuurkanaal. Met trots presenteert Jolien haar nieuwe single "Mama", een nummer met een bijzonder verhaal. Benieuwd naar het verhaal achter de single? Ontdek wat Jolien te vertellen heeft in deze aflevering. Veel kijkplezier!

Marnic De Meulemeester

Onze laatste gast is Marnic De Meulemeester, de burgemeester van Oudenaarde. Met enthousiasme deelt Marnic de hoogtepunten van het Paasweekend in Oudenaarde, waaronder natuurlijk de Ronde Van Vlaanderen. Hij kan er uitgebreid over vertellen. Benieuwd naar zijn verhalen en ervaringen? Ontdek wat Marnic te delen heeft in deze aflevering. Veel kijkplezier!

Aflevering 128 - zaterdag 23/03/2024    

Joeri/Javahn

Onze eerste gast op de witte sofa is Joeri, ook wel bekend als Javahn. Als zanger en ritmegitarist is hij gespecialiseerd in het componeren van autobiografische nummers. Zijn muziek kenmerkt zich door een introspectieve en persoonlijke benadering en wordt live op het podium gebracht met een gedreven professionele band. Joeri ambieert een uniek geluid te ontwikkelen dat zich ergens tussen de stijlen van 'Het Zesde Metaal' en 'Metejoor' bevindt. Veel kijkplezier.

Veronique KE

Onze tweede artieste is een laatbloeier, zoals ze zichzelf graag noemt, maar met een stem van goud. Met trots presenteert komt Veronique KE haar debuutsingle aan het grote publiek, een nummer dat ze speciaal heeft geschreven voor haar echtgenoot. De titel van het nummer is "Geen enkele seconde". Veel kijkplezier!Femke Van Der Sarren en Joachim Vanhoucke

Onze laatste gasten, een duo, namen plaats op onze witte sofa. We verwelkomen Femke Van er Sarren (de dochter van Werther Van Der Sarren), die samen met Joachim Vanhoucke het evenement Midsummer Jazz organiseert in Ronse in juni 2024. Kijk deze aflevering en kom meer te weten over wat er allemaal staat te gebeuren in het weekend van 22-23 juni in de tuinen van TIO3 in Ronse. Veel kijkplezier!

Bezoek van Koning Filip en Koningin Mathilde

Hunne Majesteiten de Koning en de Koningin brachten een bezoek aan het arrondissement Oudenaarde in de provincie Oost-Vlaanderen. Het koninklijke paar startte hun tour bij Aarova. Vervolgens ontmoetten ze de inwoners op de Markt van Oudenaarde en verkenden ze de prachtige collectie antieke wandtapijten in het Museum van Oudenaarde. Tussen de 15e en 18e eeuw was Oudenaarde een vooraanstaand centrum voor de productie van wandtapijten in Vlaanderen. Veel kijkplezier!

Aflevering 127 - zaterdag 16/03/2024    

Filip D'Haeze & Aurélie

Onze eerste gast arriveerde niet alleen; hij was in het gezelschap van zijn vriendin. We hebben Filip D'Haeze en Aurélie mogen verwelkomen in onze studio. Ze kwamen bij ons langs om te praten over hun allereerste gezamenlijke single, "Verliefd zijn". Dit lied is een weerspiegeling van hun eigen liefdesverhaal. Tijdens het gesprek deelden Filip en Aurélie enthousiast hoe dit nummer tot stand is gekomen. Bovendien lichtte Aurélie een verrassend detail toe over een moment tijdens de opnames van hun videoclip. Benieuwd naar hun verhaal? Kijk dan zeker naar deze aflevering. Veel kijkplezier! 

Guy Neve

Onze tweede gast die de studio betrad, was Guy Neve. Hij was vol trots om zijn twee gloednieuwe singles aan ons voor te stellen, beide met succes in de hitlijsten. Guy vertelde enthousiast over het ontstaan en de achtergrond van deze nummers. Wil je meer te weten komen? Aarzel dan niet om deze aflevering te bekijken. Veel kijkplezier!

Frank Galan

Als onze laatste gast mochten we Frank Galan ontvangen op de witte sofa van onze studio. Met veel enthousiasme deelde hij zijn plannen voor een groot feest dat hij in 2025 zal organiseren in het prachtige Oudenaarde. Frank had bovendien twee videoclips meegebracht die we samen met hem mochten bekijken. Hij liet ons weten dat hij zeker terug zal komen naar de studio, mogelijk in het gezelschap van zijn charmante echtgenote. We kijken nu al uit naar zijn volgende bezoek. We bekijken alvast nu deze aflevering van Frank Galan. Veel kijkplezier!

Aflevering 126 - zaterdag 09/03/2024    

Paul Bruna

In deze nieuwe aflevering schuift Paul Bruna opnieuw aan op de witte sofa van Cultuurkanaal. Paul had weer veel interessants te delen en kondigde enkele shows aan die hij organiseert. Deze keer bracht hij geen live-nummers mee, maar had hij twee videoclips bij zich om samen te bekijken. Ik zou zeggen: bekijk de aflevering en geniet ervan. Veel kijkplezier!

Shancy

Onze tweede artieste is Shancy. Ze komt zich graag voorstellen aan de kijkers van Cultuurkanaal en zal ons trakteren op twee prachtige nummers. Wil je meer te weten komen over Shancy? Neem dan zeker een kijkje naar deze aflevering. Veel kijkplezier! Veel kijkplezier!

Yenna De Merlier

Yenna De Merlier, de eigenares van de dansgroep Showspot kwam langs als laatste gast bij Cultuurkanaal. Showspot groeit elk jaar en levert keer op keer een indrukwekkende show. Ook dit jaar presenteren ze weer iets bijzonders: "SHOWSPOT PRESENTS ... ONCE UPON A FAIRYTALE!" Op zaterdag 11 mei 2024 om 14u en 19u30 en zondag 12 mei 2024 om 14u tonen ze 'ONCE UPON A FAIRYTALE'. Daarnaast bieden we jullie ook een terugblik op de show van 2023. Veel kijkplezier!

Aflevering 125 - zaterdag 02/03/2024    

Frank Van Damme

Onze eerste gast is Frank Van Damme, een artiest die dolgraag op het podium staat om mensen te vermaken. Hij komt zich voorstellen aan de kijkers van Cultuurkanaal. In zijn interview deelt hij interessante weetjes en verhalen. Ontdek wat hij te vertellen had op onze witte sofa door deze aflevering te bekijken. Veel kijkplezier!

Lexotica

Onze volgende gast is Lexotica, een travestieartiest. Ze komt op voor de travestiewereld en komt met plezier openhartig hierover vertellen. Speciaal voor de kijkers van Cultuurkanaal zal ze ook twee nummers ten gehore brengen: een van Dana Winner en een van Tina Turner. Ontdek zelf wat deze aflevering te bieden heeft. Veel kijkplezier!Veel kijkplezier!


Danilith Nokere Koerse Persconferentie 2024

Op de recente persvoorstelling van Danilith Nokere Koerse 2024 was Cultuurkanaal aanwezig om een exclusief inzicht te krijgen in wat dit prestigieuze wielerevenement dit jaar te bieden heeft. Robrecht Bothuyne, en de koersdirecteur, W.E. Gil Steyvers. 

Rony De Sloovere

Onze laatste gast was Rony De Sloovere. In aanloop naar de Vlaamse klassiekers in de wielersport kwam Rony met trots vertellen over de  Danilith Nokere Koerse. De Danilith Nokere Koerse is een echt wielerfeest. Bekijk deze aflevering om zelf te ontdekken hoe Rony met volle overgave vertelt over Danilith Nokere Koerse 2024. Veel kijkplezier!  

Aflevering 124 - zaterdag 24/02/2024 

Noël Fack

Onze eerste gast die plaatsnam op de witte sofa bij Cultuurkanaal was Noel Fack. Noel kwam zijn nieuwe boek voorstellen met de titel "Wedstrijd zonder winnaar". Hij schreef dit tijdens de coronaperiode en het verhaal is gebaseerd op een missverkiezingsshow. Ik ga hier niet te veel over verklappen. Wil je meer ontdekken? Bekijk dan deze aflevering. Veel kijkplezier!

Caro/Lee

In de jaren '90 stond Caroline Clement bekend onder de artiestennaam Tamira Jay in de Eurodance-scene. Het nummer "Get Up", dat ze samen met de Tsjechisch/Belgische muziekproducent Stano Simor componeerde, bereikte de nummer 1 positie in Spanje en nummer 8 in de Belgische Ultratop. Tegenwoordig is Caroline de frontvrouw van de Madonna-tributeband "Mydonna". Als Madonna-imitator won ze in 2024 de publieksprijs tijdens de Belgische editie van "Starstruck". CaroLee staat binnenkort op verschillende podia. Bekijk snel deze aflevering en ontdek alles wat Caroline te vertellen had. Veel kijkplezier!

Aflevering 123 - zaterdag 17/02/2024    

Leslie De Boel 

In deze aflevering hebben we als eerste artieste Leslie De Boel, beter bekend onder haar artiestennaam Lilly Rose. Leslie is een veelzijdige zangeres die moeiteloos verschillende muziekgenres beheerst en met haar stem weet ze mensen diep te raken. Met trots deelt ze het verhaal achter haar passie voor muziek. Veel kijkplezier!

Fashionshow Maison Taylaine

Cultuurkanaal ging opnieuw op pad en dit keer brachten we een bezoek aan Maison Tylaine. Tylaine Van den Broeck presenteerde haar nieuwe kledinglijn "Indian Summer Vibes". Elk kledingstuk was een ware eyecatcher. Het gezicht van de collectie was niemand minder dan Zohra. De muzikale omlijsting van de modeshow werd verzorgd door Buscemi. We nodigen je uit om te genieten van deze modeshow. Veel kijkplezier!

Chris Reilhof

Onze laatste gast was Chris Reilhof. Chris wilde de kijkers van Cultuurkanaal laten kennismaken met zijn muziek. Hij leeft voor zijn muziek en geniet ervan om mensen te entertainen. Daarnaast organiseert hij diverse evenementen waarbij hij collega-artiesten uitnodigt om samen met hem een muzikale middag te verzorgen. Voor de komende weken en maanden heeft hij nog veel in petto. Bekijk snel deze aflevering om te ontdekken wat hij allemaal gaat organiseren. Veel kijkplezier!

Aflevering 122 - zaterdag 10/02/2024    

Chelsy

In deze aflevering verscheen Chelsy om zichzelf voor te stellen aan het grote publiek. Chelsy heeft jarenlange ervaring op het podium en een indrukwekkend muzikaal cv waar ze absoluut trots op mag zijn. Als veelzijdige zangeres is ze beschikbaar voor diverse evenementen en stemt ze haar muziek moeiteloos af op elke gelegenheid. Naast haar passie voor zingen, hecht Chelsy ook veel waarde aan een gezonde geest in een gezond lichaam. Wat ze hiervoor precies doet, laat ik haar zelf graag aan jullie vertellen. Veel kijkplezier!

Lieven De Meulenaere

Onze tweede gast is Lieven De Meulenaere, bij velen in Oudenaarde en Ename bekend als "Meule". Met veel enthousiasme deelde hij meer informatie over het Banakin-project: wat het project precies inhoudt, welke activiteiten ze organiseren en welke doelen ze nastreven. Onlangs heeft VZW Banakin in februari een Stand-up Comedy avond georganiseerd met "The Best of Joost Van Hyfte". Veel kijkplezier!

Lennie Gerrits

Onze laatste gast is een bekende artiest uit Nederland Lennie Gerrits. Onlangs was hij nog te zien voor de camera's van het Big Brother-huis en nu schuift hij aan op de witte sofa voor een interview bij Cultuurkanaal. Hij deelt zijn ervaringen en avonturen uit het Big Brother-huis en zal met veel plezier twee van zijn nummers ten gehore brengen. Uiteraard mag zijn bekende nummer dat hij vaak in het huis zong, "Wat hebben wij te klagen", niet ontbreken. Veel kijkplezier!

Aflevering 121 - zaterdag 03/02/2024    

Julie Mortier

In deze aflevering nam een bijzondere gast plaats op onze witte sofa: Julie Mortier. Julie is een van de kandidaten voor de felbegeerde titel van Miss België 2024. Met haar eerdere bekroning tot Miss Oost-Vlaanderen heeft ze al bewezen dat ze een sterke kanshebber is. We duimen en wensen Julie veel succes tijdens de finale van Miss België 2024, die plaatsvindt in Plopsaland De Panne. Bekijk zeker deze aflevering zo maak je kennis met Julie. Veel kijkplezier. 

Larissa

Onze tweede artieste is een opkomend talent dat al op vele podia in Vlaanderen heeft gestaan. Ze geniet ervan om mensen in contact te brengen met haar muziek en kwam dan ook met veel plezier haar nieuwe single voorstellen aan het grote publiek. Laat jullie eigen oordeel vellen over de nieuwe single van Larissa! Tijdens het gesprek deelde ze ook enthousiast haar grote droom: ooit optreden in het Sportpaleis. Hoewel deze droom niet voor haarzelf is uitgekomen, is het wel werkelijkheid geworden voor één van haar dochters. Benieuwd naar het verhaal achter dit alles? Bekijk zeker deze aflevering en ontdek meer over Larissa en haar muzikale reis. Veel kijkplezier!

Gert Boullaert

Onze laatste gast is een ware allround artiest: Gert Boullaert. Hij heeft vele talenten, van het schrijven van boeken tot buikspreken en tekenen. Met veel plezier bracht hij zijn buiksprekerspop mee naar de studio. We willen niet te veel verklappen over wat er allemaal te zien en te horen is in deze aflevering. Ontdek zelf wat er gebeurt en laat Begonia het woord nemen. Veel kijkplezier!

Aflevering 120 - zaterdag 27/01/2024 

Koen De Wulf & Dagmar Robben

Onze eerste artiest, Koen De Wulf, kwam niet alleen langs. Hij had Dagmar Robben meegebracht, een Hoboöste met een ongeëvenaard talent. Toen ze begon te spelen, viel er een betoverende stilte over onze studio. Hun samenspel resulteerde in een prachtig nummer dat ons allemaal raakte. Deze aflevering is absoluut een must-see! Koen De Wulf deelde ook enkele interessante weetjes tijdens het gesprek. Hij onthulde hoe hij aan de titels van zijn muziek komt en vertelde het verhaal van hoe hij Dagmar Robben heeft leren kennen. Dus, geniet van het kijken naar deze aflevering en ontdek meer over de inspiratie achter hun muziek en de bijzondere band tussen deze twee getalenteerde artiesten. Veel kijkplezier

Hits On Tour

Onze tweede gasten waren Hits On Tour. Zodra ze de studio betraden, werd de sfeer meteen opgeschud. Dit geweldige duo weet precies hoe ze de ambiance moeten creëren. Ze brachten hun sprankelende gitaren mee en deelden vol enthousiasme verhalen over hun muziek. Hits On Tour vertelden ook over hoe ze hun muziek selecteren en dat het soms gebeurt dat een nummer niet helemaal past bij hun stemmen, maar dit nummer wordt dan ook opgeborgen in de kast. Wil je meer te weten komen over wat Hits On Tour te vertellen had? Mis dan zeker deze aflevering niet!

Aflevering 119 - zaterdag 20/01/2024   

Nick Beernaert

Onze eerste artiest die deze week langskwam, is Nick Beernaert. Hij kwam zijn nieuwste single voorstellen, vergezeld van de gloednieuwe videoclip waar hij trots op is. Als je benieuwd bent naar het achter de schermen van zo'n opname, moet je zeker deze aflevering bekijken. Je zult veel interessante dingen ontdekken! Daarnaast deelde Nick vol trots zijn avonturen bij het tv-programma Starstruck bij VTM. Mis deze kans niet om meer te weten te komen over zijn opwindende reis in de muziekwereld. Veel kijkplezier!

Mo'reen

Onze tweede artiest die deze week langskwam, was Mo'een, die ook deelnam aan het programma Starstruck bij VTM. Hoewel ze in de week van de finale op bezoek kwam, verklapte ze niet wie de uiteindelijke winnaar zou zijn. We bleven allemaal hoopvol duimen voor Mo'een, in de hoop dat ze een welverdiende finaleplaats zou bemachtigen. Haar stem is werkelijk adembenemend en we zijn er zeker van dat ze een blijvende indruk zal achterlaten. Veel plezier met kijken naar haar optreden!

Ei-koningin Emeraude Doom

Onze praatgast is een enthousiaste jongedame komt uit Zingem, een deelgemeente van Kruisem. Ze is leerkracht in het lager onderwijs en doet dit met hart en ziel. Emeraude houdt ervan om zich te omringen met mensen van alle leeftijden en geniet altijd van een gezellige babbel. In 2023 werd ze gekroond tot Eikoningin, een titel die ze met trots draagt. Emeraude is een geweldige ambassadrice voor de Eikoningin en de eier-boer. Ze is gepassioneerd over het promoten van deze evenementen en moedigt mensen aan om deel te nemen, evenals kinderen die geïnteresseerd zijn om zich in te schrijven voor de editie van 2024. Bekijk zeker de aflevering om meer over haar te weten te komen!

Aflevering 118 - zaterdag 13/01/2024 

Dirk Netten

Dirk Netten was maar jaar en hij begon al te zingen. Zijn passie ontvlamde met het liedje "Heb je even voor mij" van Frans Bauer, waar hij helemaal weg van was. Dag in dag uit zong hij dit lied uit volle borst. Hoewel hij al succes boekt in Nederland, droomt Dirk ervan om zijn muziek ook in België te laten horen. Zijn singles oogsten daar enorme waardering en hij hoopt eenzelfde warm welkom te krijgen over de grens.

Nico De Buck

Onze tweede artiest die langskwam was Nico De Buck. Nico is een veelzijdige artiest die op verschillende evenementen te vinden is en bekend staat om zijn vermogen om mensen aan het dansen te krijgen. Hij is altijd enthousiast om zichzelf te promoten en zijn muziek te delen met een breder publiek. Geniet van zijn optreden en maak kennis met zijn aanstekelijke beats. Veel kijkplezier!

Aflevering 117 - zaterdag 06/01/2024 

Yves Segers

In de eerst uitzending van het nieuwe jaar 2024 keerde Yves Segers terug om alle kijkers de beste wensen voor 2024 over te brengen. Met trots presenteerde hij ook zijn nieuwste single, een nummer dat gegarandeerd niet stil laat zitten. Met de aanstekelijke energie van "Zigge Zagge he he" nodigen we je uit om snel een blik te werpen op deze boeiende aflevering.

Kythanna D'Haeze

Tijdens de eerste aflevering van 2024 verwelkomden we met veel plezier ook Kythana. Ze deelde enthousiast een speciale boodschap met al onze kijkers. Kythana's jaar begon alvast zeer veelbelovend, en ze raast als een orkaan vooruit. Met opgetogenheid kondigde ze haar nieuwe single aan, getiteld "Orkaan". We wensen iedereen veel kijkplezier!

Aflevering 116 - zaterdag 31/12/2023    

Fadim en Yves Segers

In onze Nieuwjaarsspecial waren Yves Segers en Fadim te gast, en ze deelden vol enthousiasme hun nieuwe duet met ons. Slechts enkele weken daarvoor hadden ze samen genoten van een spectaculair kerstconcert, wat naar meer smaakte. Momenteel zijn ze al druk bezig met de voorbereidingen voor Kerst 2024.

Papa Chico

In onze nieuwjaarsspecial mocht onze eigen goochelaar, Papa Chico, natuurlijk niet ontbreken. Hij verraste ons opnieuw met een reeks fascinerende trucs uit zijn goocheldoos. Neem gerust een kijkje naar deze betoverende goochelkunsten.

Kerst met Eveline en Filip (Cannoot en D'haeze)

Tijdens de kerstperiode werden we vriendelijk uitgenodigd door Filip D'Haeze en Eveline Cannoot om aanwezig te zijn bij het kerstconcert van Kerst met Eveline en Filip. Het was een buitengewoon mooi concert, waarbij gastartiesten zoals Sammy Moore, Aureliè en Kythana ook schitterden. De avond was gevuld met prachtige muziek en memorabele momenten. We zijn enthousiast om jullie enkele hoogtepunten van dit betoverende concert te tonen. 

Aflevering 115 - zaterdag 23/12/2023    

Fabienne Cornière en Carina

In onze kersteditie verwelkomden we tal van artiesten, waaronder Fabienne Cornière en Carina. Ze deelden hun nieuwste single met de titel "Als alle lichtjes branden", waarvan de opbrengst ten goede komt aan Boven de Wolken. Ontdek snel deze aflevering en kom meer te weten over het inspirerende project Boven de Wolken.

Aurélie, Filip D'haeze & Kythana

Drie artiesten, Filip D'haeze, Aurelié en Kythana D'Haeze, hebben plaatsgenomen op onze witte sofa om de details van hun nieuwste project te delen. Ze hebben grootse plannen voor kerst 2024 en om jullie alvast enthousiast te maken, presenteren ze elk hun eigen kerstsingle. Mis deze aflevering niet en ontdek wat Show Time te bieden heeft!

De Kerstman en zijn elfjes

Met veel plezier ontvingen we de Kerstman in onze opnamestudio, vergezeld door zijn elfjes. Als je nieuwsgierig bent naar wat ze te vertellen hebben, aarzel dan niet en bekijk snel deze aflevering. Veel kijkplezier!

Aflevering 114 - zaterdag 16/12/2023    

The Royal Gents: Jason Bradley en Greg

Deze week waren The Royal GENTS (Jason Bradley en Greg) te gast. Ze deelden enthousiast hun concept en vertelden met plezier waar ze tijdens de feestperiode op het podium zullen staan. Mis deze aflevering niet en ontdek snel wat ze te bieden hebben! 

Farcetheater

Cultuurkanaal begaf zich op een avontuurlijke reis na een uitnodiging van het Farcetheater. In CC Maskerade te Mater presenteerden ze hun nieuwste voorstelling genaamd "Kerst met krukken". Mis deze aflevering niet en ontdek welke acteurs een rol vertolkten in deze betoverende voorstelling.

David Cantré met B-Four

Onze sofa bleek vandaag te klein voor de geweldige groep die met enthousiasme langskwam. David Cantré, de charismatische frontman van B-Four, toverde onze studio moeiteloos om tot een bruisende feeststudio. Doet de naam David Cantré nog een belletje rinkelen? Hij is één van de vier bandleden van Good Shape. Ontdek snel deze aflevering en geniet van het kijkplezier!

Aflevering 113 - zaterdag 09/12/2023    

LunAcoustic

Deze week bracht Lunacoustic een bezoek aan onze witte sofa. Ze deelden enthousiast hun plannen voor de feestperiodes en stelden tevens hun nieuwe single voor. Een schat aan boeiende informatie. Zeker de moeite waard om te kijken!

Zohra & Tylaine Van den Broeck

In deze aflevering zaten twee artiesten op de witte sofa. Tylaine Van den Broeck presenteerde haar nieuwste nummers en bracht Zohra mee om gezamenlijk haar nieuwe kledinglijn te introduceren. Zohra is het gezicht van de nieuwe collectie van Tylaine Van den Broeck.

Sven De Ridder Company

Cultuurkanaal ging op pad en werd uitgenodigd door Sven De Ridder Company. In het Fakkeltheater te Antwerpen brachten ze hun nieuwste voorstelling "Secret Santa" ten tonele. Mis deze aflevering niet en bestel snel de laatste kaartjes voor deze prachtige voorstelling.

Aflevering 112 - zaterdag 02/12/2023    

Julian Thomas

Julian Thomas kwam deze week opnieuw langs bij Cultuurkanaal om enthousiast zijn nieuwste single te introduceren. Wil je horen hoe zijn nieuwe nummer klinkt? Bekijk dan zeker deze aflevering. Veel kijkplezier!

Aurélie

Onze tweede artieste die plaatsnam op onze witte sofa was Aurélie, een enthousiast talent waar we nog veel van gaan horen. Ze deelde met plezier haar derde single. Wacht niet langer en bekijk deze aflevering om dit talent te ontdekken.

Sinterklaas en zwarte piet

Vandaag kregen we bij Cultuurkanaal zeer bijzonder bezoek: Sinterklaas en Zwarte Piet namen even de tijd om langs te komen in onze studio. Dit jaar zijn er geen stoute kinderen. Bekijk snel deze vrolijke aflevering!

Aflevering 111 - zaterdag 25/11/2023 

Nico Coreman

Deze week verwelkomen we opnieuw twee fascinerende artiesten op onze witte sofa. We zijn verheugd om Nico Coreman aan jullie voor te stellen. Mis deze aflevering niet en ontdek alles wat je wilt weten over Nico Coreman. 

Milan Callens

Milan Callens was deze week te gast bij Cultuurkanaal. Hij blikt terug op zijn deelname aan The Voice 2022 en deelt zijn nieuwe projecten. Bekijk snel deze aflevering en ontdek het talent dat Milan te bieden heeft.

Aflevering 110 - zaterdag 18/11/2023 

Rik DS

We hebben opnieuw een fascinerende aflevering voor jullie! In aflevering 110 was Rik DS te gast, en met veel enthousiasme stelde hij zijn nieuwste single voor. Ontdek snel welke verhalen Dirk DS met ons deelde. Geniet van de uitzending!

Tylaine Van den Broeck

Deze week hadden we ook het genoegen om Tylaine Van den Broeck te verwelkomen. Ze deelde niet één, maar twee van haar gloednieuwe nummers uit haar aankomende album. Mis deze aflevering niet en ontdek snel wat Tylaine te vertellen heeft over haar nieuwe muziek!

Aflevering 109 - zaterdag 11/11/2023 

Fadim

In deze afleveringen stonden de mannen centraal. Onze eerste gast die plaatsnam op onze witte sofa was Fadim. Fadim had veel te delen en was zeer spraakzaam. Hij had zo veel interessante verhalen te vertellen dat hij besloot om binnen enkele weken alweer terug te komen. We kijken uit naar zijn terugkeer.

Luc Steeno

Onze tweede gast is een bekende naam in de Nederlandse muziekwereld. Luc Steeno kwam zijn nieuwste CD presenteren het was een boeiend gesprek met tal van interessante onderwerpen. Veel kijkplezier 

Aflevering 108 - zaterdag 04/11/2023    

Pierre Taches

De eerste artiest die zichzelf kwam voorstellen is Pierre Taches. Mis deze aflevering niet als je nieuwsgierig bent naar wat Pierre Taches te delen had!

Suzy Marrel

Suzy Marrel nam opnieuw plaats op onze witte sofa en presenteerde vol trots haar nieuwste single, getiteld "Laat Los".

Tobe

In deze aflevering waren opnieuw drie toppers aanwezig. Tobe presenteerde zijn theatertour aan de hand van een boeiende trailer. Zorg ervoor dat je deze aflevering niet mist en ontdek meer over zijn tour!

Aflevering 107 - zaterdag 28/10/2023    

Hans Hanssens

De eerste artiest dat plaats nam op onze witte sofa en zichzelf kwam voorstellen is Hans Hanssens. Hans had heel wat te vertellen.

Veronique KE

Als tweede gast kwam Veronique KE langs. Voor Veronique was het de grote vuurdoop. Het was haar eerste groot interview. Graag stelde ze ook haar duet voor samen met Hans Hanssens. Bekijk zeker beide interviews.

Aflevering 106 - zaterdag 21/10/2023


In de afgelopen week kwamen maar liefst drie artiesten langs. Kurt Crabbe, Julian Thomas en Jade Grady. 

Dit jonge talent deelde boeiende verhalen en inzichten. Neem een kijkje in de nieuwste aflevering als je wilt ontdekken wat ze met ons hebben gedeeld.Aflevering 105 - zaterdag 14/10/2023


In de afgelopen week hebben Stefke Lood en Dave Calbo alias David Callebert plaatsgenomen op onze witte sofa. De interessante gesprekken die zij met ons deelden, kun je ontdekken in deze nieuwste aflevering.  


Aflevering 104 - zaterdag 07/10/2023


In de afgelopen week hebben Cindy Lavers en Jurgen Dilano plaatsgenomen op onze witte sofa. De interessante gesprekken die zij met ons deelden, kun je ontdekken in deze nieuwste aflevering.  
Aflevering 103 - zaterdag 30/09/2023


In de afgelopen week hebben Ilse Van Dingen en Micha Marah plaatsgenomen op onze witte sofa.  De interessante gesprekken die zij met ons deelden, kun je ontdekken in deze nieuwste aflevering. 
Aflevering 102 - zaterdag 16/09/2023

In het bruisende Farcetheater "Zo Vader, Zo Zoon" ontvouwt zich een aaneenschakeling van hilarische momenten op het toneel. Het farcetheater brengt zijn voorstellingen op verschillende locaties. Je hebt de gelegenheid om deze komische spektakels nog bij te wonen tot halverwege november 2023.

Laatste eerbetoon aan "Nonkel Jef"