Adverteerders

Een kijkje achter de schermen

DMXRENT

DMXRent - Uw betrouwbare partner voor licht-, geluids- en videoproducties.

Ons team is gespecialiseerd in het leveren van hoogwaardige apparatuur en deskundige ondersteuning voor al uw evenementen en producties, zowel groot als klein.

Bij DMXRent streven we ernaar om uw visie tot leven te brengen met professionele licht-, geluids- en videoproducties. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of een offerte op maat. We staan klaar om uw project tot een succes te maken.

Contactgegevens: Adres: Lijnwaadmarkt 51, B-9700 Oudenaarde / Telefoon: 055/23.10.30 / E-mail: info@dmxrent.be / Website: https://www.dmxrent.be

Bloemenhal

Bij Bloemenhal bent u verzekerd van prachtige, verse bloemen en planten. Met een schat aan ervaring van meer dan 25 jaar in de bloemenindustrie, beschikken wij over de nodige expertise om dagelijks kwaliteitsbloemen en -planten te selecteren. Onze toewijding aan kwaliteit is wat ons onderscheidt. Inmiddels hebben we maar liefst 35 winkels.

Bij Bloemenhal streven we er voortdurend naar om de mooiste en meest verse bloemen en planten te leveren. Bezoek een van onze winkels of onze website om ons uitgebreide assortiment te ontdekken. We kijken ernaar uit om u van dienst te zijn.

Contactgegevens: Adres: Zonnestraat 200 / B-9600 Ronse /  Website: https://bloemenhal.be

Contactgegevens: Adres: Gentstraat 47-67 / B-9700 Oudenaarde / Website: https://bloemenhal.be

Telesys 

Telesys - Uw partner voor geavanceerde gebouwautomatisatie en camerabewaking in bedrijfsomgevingen. Ons deskundige team beschikt over uitgebreide ervaring en expertise om uw bedrijf te voorzien van de nieuwste technologische oplossingen voor een veiligere en efficiëntere werkomgeving.

Ons aanbod omvat ook een eigen IOT-studiebureau en systeemintegratoren die u kunnen helpen bij het optimaliseren van uw bedrijfsprocessen en het implementeren van intelligente oplossingen.

Bij Telesys staan we klaar om uw bedrijf te ondersteunen met innovatieve technologieën en oplossingen. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie.

Contactgegevens: Adres: Dorre Wei 66 /  B-9700 Oudenaarde / Telefoon: 055/33.72.72 / E-mail: info@telesys.be / Website: https://www.telesys.be

Adverteren bij Cultuurkanaal

Kies zelf het bedrag dat je wilt schenken, variërend tussen €5 en €500 (je ontvangt altijd een factuur). Jouw bijdrage heeft de kracht om een verschil te maken en bij te dragen aan de bloei van de culturele sector.

Maak je donatie over naar het volgende bankrekeningnummer: IBAN: BE21 1420 6759 7103. Vergeet niet "Cultuurkanaal en jouw naam" te vermelden.